Skip to content

Fysio Tiel

Fysio Tiel biedt aanpak op maat

Lichamelijke klachten zoals rugpijn, nekpijn en een zere knie kunnen uw leven beperken. Beekhuis Fysiotherapie in Tiel kan u helpen om deze lichamelijke klachten te verminderen. Hoe? Fysio Tiel biedt u een aanpak op maat. Dat wil zeggen dat er wordt gekeken naar u en uw leven, waardoor u een compleet op uw situatie afgestemde fysiotherapie krijgt. Deze krijgt u van een opgeleide, ervaren fysiotherapeut Tiel. Meer weten over deze fysio Tiel? Lees dan verder.

Wie is fysio Tiel?

Al meer dan 25 jaar is Beekhuis Fysiotherapie in Tiel gevestigd en werkzaam als fysio Tiel. U kunt met alle zorgverzekeraars een contract krijgen en er is geen wachtlijst, waardoor u direct, binnen 24 uur, terecht kunt bij fysiotherapie Tiel met uw lichamelijke klachten. Dat is wel zo prettig, want u heeft natuurlijk geen zin om te wachten als u lichamelijke pijn heeft en beperkt wordt in uw leven. Bij fysio Tiel bent u in goede handen. De fysiotherapeut heeft naast jarenlange werkervaring, ook een gedegen opleiding gevolgd en volgt daarnaast bijscholing, waardoor fysio Tiel altijd goed op de hoogte is van de meest recente bijzonderheden en ontwikkelingen in het vakgebied. Met elektrische apparaten wordt niet gewerkt, uiteraard wel, indien nodig, met fitness apparatuur.

Fysio Tiel

Wat biedt deze fysiotherapeut?

Bijzonder aan Beekhuis Fysiotherapie in Tiel is dat er maatwerk wordt geboden. U krijgt een aanpak, die compleet is afgestemd op uw persoonlijke en dagelijkse bezigheden en op uw manier van leven. De oefeningen die u krijgt worden zoveel mogelijk in uw dagelijkse bezigheden verweven, zodat u er gemakkelijk mee aan de slag kunt gaan. Deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit worden gecombineerd met een persoonlijke aanpak; de patiënt staat centraal. Fysio Tiel neemt de tijd om naar u als persoon te kijken, naar wat u beweegt, wat u prettig vindt en wat voor u persoonlijk werkt. Hierdoor bent u meer gemotiveerd om er helemaal voor te gaan en is er een grotere kans dat fysio Tiel erin slaagt om uw lichamelijke klachten te doen verminderen.

Weer lekker in uw vel

Beekhuis Fysiotherapie in Tiel streeft ernaar dat u weer lekker in uw vel zit. De fysio Tiel helpt u om weer regie te krijgen over uw eigen gezondheid. Hierdoor voelt u zich na de therapie weer fitter, gezonder en gelukkiger; u kunt weer lekkerder door het leven bewegen. Dat maakt niet alleen u, maar ook fysio Tiel blij. Interesse? Dan kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met Beekhuis Fysiotherapie in Tiel.