Skip to content

Fysiotherapie Tiel

Fysiotherapie Tiel nodig?

Een zere rug, pijn aan uw knieën of een stijve nek? Dan kunt u terecht bij Beekhuis Fysiotherapie in Tiel. Deze zeer ervaren fysio heeft altijd wel een plekje voor u vrij. U kunt bij fysiotherapeut Tiel rekenen op een deskundige behandeling, afgestemd op u als persoon en op uw manier van leven. Beekhuis Fysiotherapie in Tiel gaat voor maatwerk: u en uw lijf staan centraal. Hieronder leest u meer over wie deze fysiotherapeut is en wat er precies wordt aangeboden.

Fysiotherapie Tiel: wie is het?

De persoon achter fysiotherapie Tiel is een ervaren adviseur en hulpverlener. Al meer dan 25 jaar is de fysiotherapeut gevestigd in Tiel. De opgeleide fysio Tiel heeft niet alleen jarenlange werkervaring en een diploma op zak, maar is ook goed op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en bijzonderheden op het vakgebied. Hierom volgt deze fysiotherapeut bijscholing. Welke zorgverzekeraar u ook heeft, u kunt altijd terecht bij deze fysio, die een contract bij alle zorgverzekeraars heeft afgesloten. Een ander groot voordeel van fysiotherapie Tiel boven andere fysiotherapeuten is dat deze hulpverlener geen wachttijden heeft; u kunt er al binnen 24 uur terecht. U bent direct welkom. Wel zo fijn, want u heeft nú lichamelijke klachten en u wilt zich natuurlijk zo snel mogelijk weer wat beter gaan voelen.

Fysiotherapie Tiel
Fysio Tiel

Wat wordt er geboden?

Beekhuis Fysiotherapie in Tiel is deskundig, professioneel en kwalitatief sterk, maar biedt daarnaast ook een persoonlijke aanpak op maat. U als persoon staat centraal. Dat wil zeggen dat de fysio zich verdiept in wie u bent en wat u wenst. Waarom? Omdat ieder mens anders is. Daarom wordt er de tijd genomen om te kijken naar wie u bent, wat voor u het beste werkt en wat u prettig vindt. Wij geven u niet de opdracht om een uur per dag aan de slag te gaan met oefeningen als u bij voorbaat al aangeeft dat u hier de tijd of discipline niet voor heeft. Dan zoeken we samen naar een andere oplossing die beter bij u past, waardoor de therapie een grotere kans van slagen heeft. Op de praktijk wordt gewerkt met fitness apparatuur, niet met elektrische apparaten.

Weer fit, gezond en gelukkig bewegen

Het doel van fysiotherapie Tiel is dat u weer fit, gezond en gelukkig kunt bewegen, waardoor u weer meer en onbezorgder van uw leven kunt genieten. Beekhuis Fysiotherapie in Tiel helpt u zo goed mogelijk op weg naar het verkrijgen van meer regie over uw eigen gezondheid. Wilt u een afspraak maken met fysiotherapie Tiel? Dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Weet u nog niet zeker of u van de fysio gebruik wilt maken en wilt u eerste meer informatie? Ook dan kunt u altijd bellen of mailen.